Hakkebøf med bløde løg og pandesovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Bregalad Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit løgene og svits dem på panden.
Samtidigt formes oksekødet til nogle kugler og tryk dem ned til den ønskede tykkelse. Efter løgene er færdige steges bøfferne på samme pande. Når også de er færdige tages de af og en klat sennep røres ud i panden sammen med en lille smule vand. når sennepen er rørt ud tilsættes fløde og et strint soyasovs. Sovsen smages til med salt og peber. og bøfferne lægges tilbage i panden og derefter løgene. Retten er nu klar til servering. Tips: Servere eksempelvis med kartofler og flutes |
|
Opskriften er vist 91004 gange,
og udskrevet 1176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (48 stemmer) |
|
Kommentarer birger - 2010-01-06 16:25:58 jeg synes at det smager PERFEKT C. Larsen - 2009-12-25 12:03:00 jeg steger løgene klare og tager dem af panden. Samtidig koger jeg panden af med ca. en femtedel løg som er efterladt på panden (ca. 1/2 kop til een person. Gemmer løgskyen, og steger bøfferne ca. 2,5 min. derefter igen et halvt kop vand som afkoger i panden sammen med bøfferne i ca. et halvt minut. Bøfferne skal være salt og pebret godt. Blander de to sky, og kommer lidt fløde i. Kan jævned med soucejævner, hvis man vil have tykkere sovs. Og så smager hakkebøf med sovs som i en himmel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne