Kransekagetop
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
blend de smuttede mandler sammen med sukkert og ælt det sammen med æggehviderne og marcipanen.
stil massen kold i et par timer.
tril den til en fingertyk pølse på 5 cm. lad hver stykke vokse med 2,5 cm. sæt dem sammen til ringe. bages ved 190 grader C. alm. ovn i 10-12 min. |
|
Opskriften er vist 61058 gange,
og udskrevet 1195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2013-12-26 09:56:43 Jeg skal bage den for 3. år til nytårsaften på bestilling, den er super god og meget nem at bage.. Helene - 2012-12-29 16:24:14 Man skal bare huske, at man ikke må stille kransekagemasse i køleskab, da massen så smelter anonym - 2011-12-29 16:51:39 Har bagt kransekage for første gang, efter denne opskrift, og den er bar god og vellykket, så der bliver ikke sidste gang.. Rigtig god opskrift Brugte en hel dag - 2011-01-01 12:18:30 Dejen klistrer meget og er meget besværlig at arbejde med. Kunne heller få talle med mængder til at hænge sammen! nogen - 2010-12-31 12:40:43 super lækker kage Jan Ahle - 2010-05-13 17:48:56 Hvor i ovnen skal de bages Milesten - 2010-01-07 17:06:34 Jeg brugte denne opskrift til nytårsaften 09/10 og det blev en stor succes. Forholdsvis nem at lave og smagte supergodt :-) Nina - 2009-01-05 09:10:32 Nemt at lave og smager temmeligt godt Marianne - 2008-12-29 12:26:00 Hvordan forvarmer man sukker ? Daniel på 11 år - 2007-07-12 23:36:45 den er sindsyg god da man lige har optrat med Mickhael jacksson dans er den lækker at spise bageren - 2007-05-18 11:28:39 husk at forvarme sukker Ida - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor købe når det er så nemt at lave selv og bliver så meget mere lækkert? sofus - 2005-01-01 01:01:01 den er ikke så sød, man kan spise meget af den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne