Citronsnaps - Citron snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : |
|
|
Den gule skal af en citron lægges i en halv flaske Brøndum eller vodka og skal trække ca. et døgn, til smagen er passende. Skallen sies derefter fra. Man kan også lade skallen trække i en mindre mængde snaps, og derefter anvende den som essens.
|
|
Opskriften er vist 36086 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Landmanden - 2014-04-05 13:29:38 Hej, hvad sker der hvis man lader det trække i fx et par uger eller helt lader dem ligge i helt til jul? Super side! Mvh Landmanden elno - 2007-12-12 14:43:32 Prøv at komme et tørret laurbærblad i sammen med citronskallerne, som har været i ovnen til de er lidt sukrede. Dæk kun lige ingredienserne med snaps - og lad det trække i mindst 8 dage.Essensen fortyndes efter smag. Smager skønt til frokostbordet. mfs - 2005-01-01 01:01:01 Er denne citronsnaps god som kryddersnaps, eller bruges den bedst til desserter o. lignende???????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne