Tærte med kransekagebund
Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Ælt alle ingredienserne - på nær chokoladen - til bunden sammen. Tryk dejen ud i en springform beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180º i ca. 20 min., til den er gyldenbrun på toppen. Afkøl bunden, og løsn den derefter fra kageformens sider og bund. Smelt chokoladen i en skål over vandbad og pensl den på den afkølede bund. Kom mælk, æggeblomme, sukker, majsstivelse og vanilje korn i en gryde. Varm op ved svag varme under konstant piskning, til cremen tykner. Tag gryden at varmen, og pisk i cremen, til den er kold. Fordel den afkølede creme på kagebunden. Skær kiwierne i skiver, og læg dem i et pænt lag på vaniljecremen. Denne tærte har en sød, næsten konfektagtig bund med marcipan. En blid vaniljecreme og friske kiwier er en fin kontrast til den søde bund. Tips: Til denne tætte kan man i stedet for kransekagebunden sagtens anvende en almindelig mørdej. |
|
Opskriften er vist 17388 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2010-03-04 16:53:47 Alt for sød. I cremen er det for meget med korn af 1 stang vanilje og den er meget tynd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne