Kransekagebund med frugt i gele
Indsendt : Red : |
|
|
Ælt alle ingredienserne til kagebunden sammen. Tryk dejen ud i en springform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min. til den er gyldenbrun på toppen.
Lad bunden køle af og løsn den derefter fra kageformens sider og bund. Beklæd formen med film og læg kagebunden ned i formen igen. Filmen forhindre at den flydende gele som senere skal hældes over bunden ikke løber ud. Pensl kagebunden med smeltet chokolade og lad chokoladen stivne. Udblød husblassen i en skål med rigeligt koldt vand. Bland frugtsaften med vandet. Smelt husblassen over vandbad og bland den smeltede husblas med frugtsaften. Tilsæt bærrene (hvis de er frosne, behøver de ikke at tøs op først) og hæld bær og saft over kagebunden. Stil kagen i køleskabet til geleen er stivnet - det tager 1-2 timer. Tag kagen ud af formen, fjern filmen og server den på et kagefad. |
|
Opskriften er vist 17019 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne