Italiensk oste mousse

Italiensk oste mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.gorgonzola uden skorpe
200 g.frisk flødeost
2 spsk.marsala
3 tsk.Husblas, pulver
2 tsk.vand
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Mos gorgonzolaen med en gaffel og rør den blød med flødeost og marsala. Rør husblaspulveret ud i kogende vand og rør det i ostemassen. Pisk fløden og fold den i osten, lidt ad gangen. Hæld moussen op i en smurt randform og stil den i køleskabet, til den er hel stiv.

Vend den ud på et attraktivt fad og pynt med blå druer.

Tips:

Efter denne osteret må der ikke serveres en sød dessert. Og hverken flutes eller kiks under nogen form passer til





karakterer:
Opskriften er vist 10525 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu