Tranebær-Valnødde Biscottis
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kom mel, natron, bagepulver og salt i en skål. Tag en stor skål hvori smør, sukker appelsinskræl og vanille blandes. Brug en håndmikser og kør i det højeste gear, til dejen er luftig. Tilsæt æggene eet ad gangen og reducér farten til lav, tilsæt derefter valnødderne og de tørrede tranebær. Til sidst kommes melblandingen i dejen og rør rundt til den rette konsistens. Dæk skålen til og lad den hæve ca. 1 time.
Tænd ovnen på 180 grader. Smør og mel kommes på en stor bageplade/bagepapir. Del dejen i to. Kom lidt mel på hænderne og rul hver halvdel på et let melet bord. De lange strimler skal have en diameter på ca. 1,5 cm. Læg dem på den forberedte bageplade, med ca. 5 cm mellemrum. Bages til de er let gyldne i ca. 30 min. (dejen spredes en smule under bagningen). De tages ud af ovnen og afkøles (lad ovnen stå tændt) brug en skarp kniv og skær kagerne på bagepladen ca. 3-4 cm lange. Kagerne vendes om, og læg dem med mellemrum. Sæt dem dernæst i ovnen igen (v. samme temperatur) og bag dem til de er gyldenbrune - ca. 15 min. Lad kagerne køle af, put dem i lufttætte bøtter (kagedåser) og lad dem stå i stuetemperatur. Der kan de stå op til 14 dage og stadig være "bløde" friske og lækre - hvis de da ikke er spist. |
|
Opskriften er vist 8738 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne