Muscovado biscotti

Muscovado biscotti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 40 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Biscotti

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør eller margarine
1 dl.Mørk Muscovadoråsukker
1.25 dl.mælk
4.5 dl.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 æg til pensling
 Rørsukker
 
Opskrift:
Rør sukker og fedtstof til en porøs blanding. Tilsæt de øvrige ingredienser. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 200°. Del dejen i 4 stykker, som rulles ud til stænger. Læg stængerne på en plade beklædt med bagepapir. Pensl med æg. Strø Rørsukker på. Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter. Skær stængerne i skrå stykker. Sænk ovnvarmen til 150°, og sæt pladen med biscotti ind i yderligere 15 minutter. Lad dem eftertørre i 3-4 timer ved 75° ovnvarme, gerne med lågen lidt på klem. Muscovadoråsukkeret kan klumpe lidt, men det er kun





karakterer:
Opskriften er vist 10700 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
De er elendige