Muscovado biscotti
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør sukker og fedtstof til en porøs blanding. Tilsæt de
øvrige ingredienser. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst
30 minutter. Sæt ovnen på 200°.
Del dejen i 4 stykker, som rulles ud til stænger. Læg
stængerne på en plade beklædt med bagepapir. Pensl
med æg. Strø Rørsukker på.
Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter. Skær stængerne
i skrå stykker. Sænk ovnvarmen til 150°, og sæt pladen
med biscotti ind i yderligere 15 minutter. Lad dem eftertørre
i 3-4 timer ved 75° ovnvarme, gerne med lågen lidt
på klem.
Muscovadoråsukkeret kan klumpe lidt, men det er kun
|
|
Opskriften er vist 10700 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 De er elendige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne