Biscotti med kanel
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk farin, æg og vanille til en tyk masse.
Sigt hvedemel, bagepulver, kanel og salt sammen. Blandingen tilsættes massen.
Tilsæt mandler og rosiner.
Den færdige dej fyldes i en sprøjtepose og dejen fordeles i lange strimler.
Bages ved 150 grader i ca. 30 minutter.
Afkøles i ca. 3-4 minutter før de skæres på skrå i 2 cm. brede stykker.
Skal opbevare tørt.
|
|
Opskriften er vist 16360 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne