Brændte mandler 02
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tør mandler og/eller hasselnødder fri for det brune støv i et rent viskestykke.
Varm sukker og vand op i en pande og hæld mandlerne/nødderne i. Skru ned på 2 eller 3 så det ikke bliver til svedne mandler! Rør rundt til sukkeret bliver hvidt igen, fortsæt med at røre rundt til det meste er smeltet igen. Hæld ud på et stykke bagepapir og skil dem ad med en kniv eller bræk dem fra hinanden med fingrene. |
|
Opskriften er vist 126485 gange,
og udskrevet 2119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (122 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-11 15:57:14 Det tager temlig lang tid, men det smager godt til sidst :) Nana - 2010-11-23 14:04:31 Opskriften er god, og de smager dejligt, men jeg havde alligvel lidt problemer med den. :-( Pia - 2008-12-08 17:09:20 Som nævnt nedenfor, er det godt med krydderi (vanilie), men jeg tror også at kanel (det bruger min datter), kardemomme eller nellikker kunne være godt jonna - 2007-12-07 19:23:13 opskriften er god men prøv at kom lidt vanillie i det giver en god smag than - 2007-11-22 17:08:06 det er virkelig en langvarlig proces... det tager rimelig lang tid at lave... Anita - 2007-11-08 19:11:33 Husk at sukkeret skal blive HELT tørt og hvidt - det tager lidt tid.... Anita - 2007-11-08 19:10:36 De er rigtig gode! phillip - 2007-11-03 14:00:52 er de gode miiq - 2007-10-25 12:51:36 jeg skal prøve at lave dem. jeg elsker brændte mandler, så håber at de er gode..:) Mette - 2007-07-16 15:12:33 Ser god ud må prøve den en dag matilde - 2007-02-02 14:38:41 den er fin hvor Jawad - 2006-12-13 21:10:33 reusultatet blev godt, men der kunne være sukker i , jeg drysset selv nogle ovenover efter de var færdige Mark - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er let, og resultatet bliver rigtig godt (også selvom man kommer til at sætte den på 6 istedet for 2-3, men det anbefaler jeg ikke) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne