Ananas konfekt

Ananas konfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandKilde : Team Tøs

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.ananasringe
100 g.sukker
1 stjerneanis
 evt.2 spsk. Pernod
100 g.Nougat, blød
250 g.marcipan
200 g.overtrækschokolade
 
Opskrift:
Saft, sukker, stjerneanis og evt pernod varmes op indtil sukkeret er opløst. Ananasringene lægges i, og det hele køler 24 timer.

1 bagerist dækkes med bagepapir og ananasringene fordeles herpå. Tør i ovnen ved 50°C i 10-12 timer. Del ringene i 4 stykker.

Smelt nougat'en og smør det på ananasstykkerne. Rul marcipanen tyndt ud og pak ananasstykkerne ind i marcipan. Overtræk med chokolade. Lad konfekten tørre køligt uden træk





karakterer:
Opskriften er vist 20146 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu