Vietnamesisk æggekage

Vietnamesisk æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.cellofannudler
 Kogende vand
2 tørrede skovøresvampe
3 fedhakket hvidløg
1 spsk.olie
6 æg
350 g.blendet svinekød
0.5 tsk.salt
1 knsp.peber
1 tsk.sukker
1 dl.korianderblade
2 røde chili i skiver
0.5 dl.sojasauce
 
Opskrift:
Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker. Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler. Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie.

Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker. Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad.

Damp dem i en forvarmet ovn ved 150 grader i 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 25360 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Udmærket, - men jeg havde problemer med at finde skovøresvampe, så jeg nøjedes med østershatte og hakket svinekød. Det smagte fortrindeligt.