Vietnamesisk æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
|
|
Udblød nudlerne i vand, dryp af og skær dem i 1 cm lange stykker.
Udblød svampene i vand i 10 minutter og skær dem i tynde strimler.
Sauter hvidløget mørt og gyldenbrunt i olie.
Pisk æggene, tilsæt hvidløg, svinekød, nudler, svampe og krydr med salt og peber samt sukker. Hæld æggeblandingen i små skåle og sæt dem i en bradepande i vandbad. Damp dem i en forvarmet ovn ved 150 grader i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 25360 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Holm - 2005-01-01 01:01:01 Udmærket, - men jeg havde problemer med at finde skovøresvampe, så jeg nøjedes med østershatte og hakket svinekød. Det smagte fortrindeligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne