Figenkonfekt
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Fignerne hakkes i kødhakkemaskine. 250 g marcipan rulles ud i et rektangulært stykke på ca. 12x16 cm. De hakkede figner smøres ud i et jævnt lag. Herefter stilles det på køl et par timer.
Efter afkøling kan det skæres ud i stænger på ca. 2 cm bredde og 12 cm længde - kan også skæres i små stykker på 1½ - 2 cm og er nu klar til at blive overtrukket med chokolade - kan dog udelades. Tips: Vil man gøre det mere spændende kan spiritus tilsættes marcipanen inden udrulningen. |
|
Opskriften er vist 16802 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nina Boukaidi - 2005-01-01 01:01:01 Man kan tilføje en form for alkohol i massen. desuden vender jeg dem i kokos tilsidt. Det smager pragtfulgt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne