Figenkonfekt

Figenkonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.råmarcipan
250 g.figner
 
 Chokolade til overtræk
 
Opskrift:
Fignerne hakkes i kødhakkemaskine. 250 g marcipan rulles ud i et rektangulært stykke på ca. 12x16 cm. De hakkede figner smøres ud i et jævnt lag. Herefter stilles det på køl et par timer.

Efter afkøling kan det skæres ud i stænger på ca. 2 cm bredde og 12 cm længde - kan også skæres i små stykker på 1½ - 2 cm og er nu klar til at blive overtrukket med chokolade - kan dog udelades.

Tips:

Vil man gøre det mere spændende kan spiritus tilsættes marcipanen inden udrulningen.





karakterer:
Opskriften er vist 16802 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan tilføje en form for alkohol i massen. desuden vender jeg dem i kokos tilsidt. Det smager pragtfulgt