Abrikoskonfekt
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Læg abrikoserne i blød og dup dem derefter med køkkenrulle.
Skær nougaten i mindre stykker, der lægges på halvdelen af abrikoserne. Tryk resten af abrikoserne over og sæt en tandstik i hvert stykke konfekt.
Smelt sukkeret i en lille gryde med vand og eddike.
Dyp abrikoserne i glasuren og lad dem derefter tørre på en oliesmurt tallerken.
|
|
Opskriften er vist 16871 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne