Pistaciekonfekt
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt : Red : |
|
|
Pistacienødderne hakkes fint. Honningen tilsættes, og æggehvide eller vand røres i samt lidt citronsaft.
Hvis det er mindre børn der laver konfekten er det en god ide at bruge vand i stedet for æggehvide, da børnene sikkert vil smage på den rå masse. Æggehvidens eneste fordel er at den bager bedre op. Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud eller sættes på en plade med bagepapir ved hjælp af 2 teskeer. Konfekten bliver pænest hvis den sprøjtes ud. Der sættes en solsikkekerne i midten. Konfekten bages lysebrun ved 220 grader C. Hold godt øje med dem - de får let for meget. Når man bruger honning i stedet for sukker, holdes konfekten blød og frisk. |
|
Opskriften er vist 10439 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne