Hvid pistacie konfekt
Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder Indsendt : |
|
|
Skyl pistaciekernerne og lad dem tørre.
Del chokoladen i mindre stykker.
Smelt chokoladen ved svag varme,
Rør pistacienødderne i den smeltede chokolade.
Hæld chokoladeblandingen i formen og stil den i køleskabet.
Skær den stivnede masse ud i terninger med en skarp køkkenkniv.
Opbevar konfekten køligt i en tæt dåse.
|
|
Opskriften er vist 13380 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne