Bigaradesauce
Indsendt : Red : |
|
|
Sukkeret brunes til karamel, eddike tilsættes og dette reduceres. Grundsky saucen tilsættes lidt ad gangen til at starte med. Saften presses ud af appelsin/citron, tilsættes saucen. Skallen af 1 appelsin og en citron rives med julienne jern. Disse julienne koges møre i rødvinen, reduceres til ca. 2 dl. i en anden gryde. Rødvin med julienne tilsættes saucen.
Tilsmages.
Tips: Meget velegnet til And, gås, vildsvin, vildænder m.m. |
|
Opskriften er vist 10541 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne