Vaniljehorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for ovnen og stil den på knap 200 grader C.
Mel, smør og vaniljesukker æltes sammen på bordet med hænderne eller i en skål med dejkroge. Det skal gå ret hurtigt, så dejen ikke bliver for blød. Man kan evt. stille den i køleskabet, så den køler lidt, inden den skal rulles ud. Del dejen i flere stykker der rulles ud til pølser. Gør pølserne lidt spidse i enderne og buk dem, så de får form som små horn. Hornene lægges på en velsmurt bageplade og bages i ovnen 12-15 minutter. De skal være svagt lysegule. Mens hornene stadig er varme, triller man dem forsigtigt i perlesukker og lægger dem til side. |
|
Opskriften er vist 14976 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne