Russiske klejner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Rusland Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt mel, vand, æg, rom, salt og sukker sammen til en blank dej.
Rul den tyndt ud og skær den i strimler på 5x15 cm. med en kniv.
Snit et hul i midten af hver strimmel og træk den ene ende gennem hullet som til almindelige klejner.
Man kan også skære tre meget tynde strimler dej og flette dem sammen.
Varm olien op og lad klejnerne koge til de er gyldne. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys klejnerne med kanel og sukker lige før serveringen. Russiske klejner smager bedst når de er helt friskkogte og egner sig ikke til længere tids opbevaring. |
|
Opskriften er vist 36852 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper - 2005-01-01 01:01:01 Tror du ikke at du har misset noget? Rom? Tror du ikke det skulle være Vodka? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne