Pariserstænger
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mal nødderne gennem mandelkværnen.
Rør dem med sukker og æg og ælt det sammen til en dej, der skal hvile 20 minutter i køleskab.
Rul dejen ud i ½ cm. tykkelse, brug flormelis i stedet for mel til udrulning. Skær dejen i strimler med klejnesporen, 1½ cm brede og 6 cm. lange. Sæt stængerne på en smurt plade og bag dem ved 180 grader C i ca. 12 minutter. Rør en glasur af flormelis, citronsaft og rom. Det er nemmest at smøre den på de kolde kager med en bagepensel. Lad glasuren tørre helt før kagerne lægges i en dåse. |
|
Opskriften er vist 15264 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne