Pariserstænger

Pariserstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 90 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hasselnøddekærner
250 g.flormelis
1 æggeblomme
1 æg
 
 Glasur:
100 g.flormelis
0.5 tsk.citronsaft
0.5 tsk.rom
 
Opskrift:
Mal nødderne gennem mandelkværnen. Rør dem med sukker og æg og ælt det sammen til en dej, der skal hvile 20 minutter i køleskab.

Rul dejen ud i ½ cm. tykkelse, brug flormelis i stedet for mel til udrulning. Skær dejen i strimler med klejnesporen, 1½ cm brede og 6 cm. lange. Sæt stængerne på en smurt plade og bag dem ved 180 grader C i ca. 12 minutter.

Rør en glasur af flormelis, citronsaft og rom. Det er nemmest at smøre den på de kolde kager med en bagepensel. Lad glasuren tørre helt før kagerne lægges i en dåse.





karakterer:
Opskriften er vist 15265 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu