Sot Chua Ngot (sur-sød sovs)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
|
|
Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike. Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.
|
|
Opskriften er vist 20962 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Nanny - 2012-02-10 11:35:59 Hvordan kan det blive en sovs - hvorfor er det nødvendigt med Maizena i, når den eneste flydende ingrediens er 2 spsk. lagereddike ???? og jo, jeg har set at der står Maizena, udrørt i lidt vand, men det er jo blot for at få Maizenaen gjort flydende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne