Vestslesvigsk kartoffelkage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Æggeblommerne røres godt og længe med sukker, derpå tilsættes den afsiede saft og den revne skal fra citronen og lidt efter lidt kommes de revne kartofler i. Først når alt er godt rørt sammen, tilsættes de 12 æggehvider, der skal være pisket helt stive på forhånd.
Bages i en springform. Her dækkes bunden med dej, derpå lægges æblekompot og dej skiftevis. Der afsluttes med et lag dej. Bages ved 170° ° i ca. 50 min.
|
|
Opskriften er vist 12290 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne