Skørdejskringler (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Det hele æltes sammen og rulles ud i lange smalle pølser. Små kringler formes, vendes i æggehvide og groft sukker før bagningen.
Bages ved 200 grader C. i ca. 15 min. Sukkerkringler er sene at lave, men det er en af de småkager, der pynter godt på et kaffebord og som kræver en stort smukt fad til serveringen. |
|
Opskriften er vist 11662 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne