Brune og hvide fedtkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Sæt fedtet frem i stuetemperatur, helst dagen før bagningen.
Ælt fedt, sukker og hjortetaksalt grundigt sammen. Tilsæt melet lidt ad gangen. Hvis dejen bliver smidig, tilsættes lidt ekstra mel. Del portionen i 2 lige store dele og ælt kakao i den ene del.
Kagerne trilles i hånden på størrelse med en lille valnød. De trykkes oveni med en tommelfinger og anbringes på pladen med hullet nedad. Derved bliver kagen smukt hvælvet efter bagningen og revner en anelse. De fleste småkager skal være sprøde, men fedtkager skal netop være en anelse bløde og let smuldrende. Bages ved 150-170° i ca. 10 min |
|
Opskriften er vist 21393 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne