Sot Ca Chua (Tomatsauce)

Sot Ca Chua (Tomatsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.olie
3 finthakkede hvidløg
3 finthakkede, flåede tomater uden kerner
2.5 dl.hønsebouillon eller kokossaft
1 knsp.salt
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Varm olie op og sautér hvidløget gyldenbrun, tilsæt tomater og rør i ca. 5 minutter.

Tilsæt bouillon eller kokossaft. Kog op og kom lidt vand i. Rør kraftigt og grundigt og skru ned. Smag til med salt og sukker.

Kog saucen ind til 1/3 eller til den har opnået en tyktflydende konsistens.





karakterer:
Opskriften er vist 13666 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Er det 3 hele hvidløg???