Alsiske nøddetvebakker
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Pisk de hele æg sammen med sukker og tilsæt mel og derpå de hele nødder.
Bages i en sandkageform ved 200° ca. 50 min.
Den bagte kage afkøles og tages forsigtigt ud af formen og pakkes helt ind i et fugtigt viskestykke indtil næste dag.
Herved bliver det muligt at skære kagen i meget tynde skiver. Det sker bedst med en brødmaskine, men kan også forgå med en skarp kniv.
Skiverne lægges på en plade og tørres i ovnen ved 225°. Herved får de en gylden farve og bliver meget lækre. Men man skal være meget opmærksom under tørringen, da de tynde skiver let får for meget varme.
Ordet tvebak hentyder til, at der er sket en bagning to gange, og dette er netop tilfældet med nøddetvebakkerne. Det er en nyere småkagetype, som er blevet meget yndede og kan anvendes også uden for kaffebordet, f.eks. som tilbehør til desserter.
|
|
Opskriften er vist 17848 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2020-12-07 15:38:48 Uundværlige til jul🎄 Alexa New York City - 2018-07-05 23:15:13 i've had the Danish translated on the computer. i hope these come out the way they should. it looks easy enough. tak skal du have :} danmark - 2007-10-18 10:21:15 mmmmm... det lyder rigtig godt jeg glæder mig til at smage dem:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne