Klejner - Vrejn drænge å piche
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og smør røres godt. Det øvrige tilsættes, og dejen æltes og rulles ud.
Med kagespore afskæres ret små aflange stykker, der snittes og vrides til "drenge". "Pigerne" udstykkes med et glas, og med et fingerbøl stikker man et hul i midten. |
|
Opskriften er vist 22940 gange,
og udskrevet 849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer birde - 2011-11-24 15:03:33 er disse klejner dem der kan opbevares i kagedåse og hvis hvor lang tid. Per - 2010-12-11 11:20:19 Rulles ud til ca. 3 mm. også godt med kardemomme i dejen Inger - 2007-11-28 11:12:08 Hvor tykt skal dejen rulles ud? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne