Svensk julekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Smut og hak mandlerne. Bland dem med sukker. Lad rosinerne trække 5 minutter i kogende vand. Fjern stenene i dadlerne og hak dem fint sammen med fignerne. Lad rosinerne dryppe af i en sigte, dup dem tørre.
Rør smør, sukker og æg cremet. Bland mel og bagepulver i. Ryst rosiner, dadler og figner i lidt mel og kom det i dejen sammen med mandler og sherry.
Fyld dejen i 3 smurte sandkageforme og bag dem i en varm ovn ved 170° i 1 time og 10 minutter.
Lad kagerne afkøle helt på bageristen; pak dem derefter ind i alu-folie.
Tips: Ved serveringen drysses de med flormelis og skæres i skiver. |
|
Opskriften er vist 14372 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne