Kaffestænger (Sønderjysk)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smørret hakkes i melet, og der spædes med lunken mælk. Tilsæt gær samt krydderier og sukker. Form to aflange stænger, der skæres i skiver på Ca. 1½ cm tykkelse. Skal bages gyldenbrune.
Bages ved 170 grader i 10 - 15 min.
|
|
Opskriften er vist 16537 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne