Kokosstænger
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel og hjortetaksalt.
Gnid smørret ud i melet med et fladt piskeris.
Bland sukker og kokosmel i.
Ælt dejen sammen.
Del dejen i 4 portioner og tril hver til en stang i pladens længde. Stil 2 stænger på en plade og tryk dem flade. Bag dem lysebrune - ca. 10 min. ved 175 C. Skær dem i skrå snitter på pladen og stryg dem med glasur. |
|
Opskriften er vist 22988 gange,
og udskrevet 499 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2022-12-20 20:47:26 magen til Fedtebrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne