Ricciarelli
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mal mandlerne i køkkenmaskinen med appelsinskallen, så det bliver til appelsinduftende mandelmel. Bland det med sukker og bagepulver og ælt æggehviden i, så dejen bliver som marcipan.
Drys et bord med rigeligt flormelis og rul dejen ud på flormelissen til 1 eller 2 pølser a ca. 1 cm tykkelse. Tryk dem let flade med en paletkniv og skær pølserne ud til rombeformede små kager. Drys ved hjælp af en si flormelis over kagerne, sæt dem med paletkniven på en bageplade med bagepapir og sæt kagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 18460 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer annemirl - 2010-02-05 14:19:07 pas på at de ikke bliver hårde, de skal være ret tykke, krokanten giver ikke så god appelsinsmag som fintrevet skal. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne