Ricciarelli

Ricciarelli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

HøjtidJul

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvide smuttede mandler
300 g.sukker
40 g.kandiseret appelsinskal
2 æggehvider
1 knsp.bagepulver
 flormelis
 
Opskrift:
Mal mandlerne i køkkenmaskinen med appelsinskallen, så det bliver til appelsinduftende mandelmel. Bland det med sukker og bagepulver og ælt æggehviden i, så dejen bliver som marcipan.

Drys et bord med rigeligt flormelis og rul dejen ud på flormelissen til 1 eller 2 pølser a ca. 1 cm tykkelse. Tryk dem let flade med en paletkniv og skær pølserne ud til rombeformede små kager.

Drys ved hjælp af en si flormelis over kagerne, sæt dem med paletkniven på en bageplade med bagepapir og sæt kagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15-20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 18460 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-05 14:19:07
pas på at de ikke bliver hårde, de skal være ret tykke, krokanten giver ikke så god appelsinsmag som fintrevet skal.