Kanelstjerner
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak mandlerne fine.
Sigt flormelis
Pisk æggehviderne helt stive og bland med salt, citronsaft og flormelis. Gem en kopfuld af massen.
Gem 50 g mandler. Bland resten med kanel og æggehvidemasse. Sæt dejen i køleskab 1 time.
Rul dejen forsigtigt ud. Stik ud med en stjerneform. Hver stjerne smøres med lidt æggehvidemasse (det som er gemt i koppen) og drysses med mandler. Bages ved 160 grader i 20-25 min. Lad stjerne svale af på pladen |
|
Opskriften er vist 26616 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-09-20 09:37:34 Lidt fedtet dej, men den kan rulles ud på bagepapir, og stjernerne flyttes med paletkniv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne