Elses pebbernødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : /PHy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt undtagen mel i foodprocessoren. Når massen er jævn tilsættes ca. 850g mel, æltes kort of fordeles i 4 blokke, der lægges på køl. Resten af melet bruges ved udrulningen. Kulde gør også dejen mere medgørlig.
Trilles til 8-9 mm tykke pølser og skære 8-9 mm stykker og sættes på smørsmurt plade/papir. Ovnen på 200 grader C unden varmluft - 6-8 min. Til de er let gyldne. Hvis det pludseligt dufter enormt dejligt i køkkenet har de fået for meget!! Køles på rist. Tips: Der bliver SÅ mange, at det er praktisk at have børnene til hjælpe med udskæringen. 2 plader på skift og 2-3 børn, så kører det. Der bliver ca. 400 ud af 1 portion |
|
Opskriften er vist 38684 gange,
og udskrevet 900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (137 stemmer) |
|
Kommentarer Bagerne derhjemme - 2010-12-22 12:51:27 Nøøj de pebbernødder er sku gode meeen man behøver ikke foodprocessoren til det for man kan godt klare det uden <3 Ps Gode pebbernødder hele familien elsker dem <3<3 ^^ Stina - 2010-10-12 21:01:43 Kan det virkelig passe der bliver 4000 stk ud af denne portion ?? :S anonym - 2008-12-17 09:29:16 man kan jo se at der kommer rigtig mange ud af det, så kam man vel bare halvere opskriften eller mere ... anonym - 2008-11-24 13:35:39 potionen skal være mindre Sille - 2007-11-28 20:27:03 De smager fint men man kan godt få for meget af dem! dosmo - 2007-11-20 18:32:35 åhh...kom i julestemning! Hvis I endelig skal være så kritiske, så vær' lidt konstruktive. Smil og vær' glad! :) emilie - 2007-08-05 09:42:31 den er et flodt billed og din pevernøder sager godt Noor jahan - 2006-12-25 10:02:31 i burde slappe lidt af. 500 perbernødder? det er rigeligt. hvad med bare at lave 50-100 , i er alt for OVERDREVNE pernille - 2006-12-10 19:35:21 uhhm hjemmegageriet - 2005-01-01 01:01:01 Pebernødder uden peber????? Mikka - 2005-01-01 01:01:01 De er ok bare ikke nær så gode som dem jeg plejer at lave.... det er min olde mors opskrift Simone - 2005-01-01 01:01:01 De er super lækre....... jeg fik lavet mange også.., PHy - 2005-01-01 01:01:01 Tak Pernille! Hvis de får formeget bliver de brune og smager som de unge menneske beskriver, ikke godt. mikkel - 2005-01-01 01:01:01 de smager af puha Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Synes bar den maade du har skrevet opskriften ned paa er enormt festligt, hurra for dig! :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne