Rømmesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Bland alle ingredienserne til saucen og smag den til.
Skær marinerede sild i stykker på skrå og læg dem i saucen.
La rømmesilden stå og trække ca. 1 døgn før brug.
|
|
Opskriften er vist 9149 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 Rømme er norsk og er noget lignende creme fraiche |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne