Appelsingranité

Appelsingranité, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Granite

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1.25 dl.vand
50 g.sukker
1 æggehvide
2 Appelsiner
 lidt hvid vin
 
 Pynt:
 Mynte til garnering
 
Opskrift:
Hæld vand og sukker i en tykbundet kasserolle. Rasp skallen på appelsinerne og hæld saften fra appelsinerne sammen med skallen i kasserollen Varm langsomt til sukkeret er opløst, kog siden kraftigt i 2 minutter. Tag kasserollen fra pladen, si væsken i en skål under omrøring.

Hæld i en bred fryseform af metal og stil i fryseren i 1 1/2 time. Der skal af og til røres i isen. Skrab formens sider fri hver gang, derved undgås flager i sorbeten. Lad isen fryse til den får en grødet konsistens.

Serveres i små kolde høje glas.

Dekorer med mintblade.





karakterer:
Opskriften er vist 13178 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-26 12:47:52
hvor kommer æggehvide og vin ind i billedet?

  -   2007-12-31 18:35:56
hvad med æggehviden? skal den piskes i?