Appelsingranité
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Hæld vand og sukker i en tykbundet kasserolle.
Rasp skallen på appelsinerne og hæld saften fra appelsinerne sammen med skallen i kasserollen
Varm langsomt til sukkeret er opløst, kog siden kraftigt i 2 minutter.
Tag kasserollen fra pladen, si væsken i en skål under omrøring.
Hæld i en bred fryseform af metal og stil i fryseren i 1 1/2 time. Der skal af og til røres i isen. Skrab formens sider fri hver gang, derved undgås flager i sorbeten. Lad isen fryse til den får en grødet konsistens. Serveres i små kolde høje glas. Dekorer med mintblade. |
|
Opskriften er vist 13178 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anni Wacht - 2010-01-26 12:47:52 hvor kommer æggehvide og vin ind i billedet? anonym - 2007-12-31 18:35:56 hvad med æggehviden? skal den piskes i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne