Brunkålssuppe

Brunkålssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.stribet flæsk uden svær
1 spsk.sukker
1 lille hvidkålshoved
2 gulerødder
0.5 selleri
2 l.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Få evt. slagteren til at fjerne sværen. Kødet skæres i terninger og brunes i sit eget fedt i en stor gryde, hvorefter det tages op og sukker kommes i fedtet. Heri brunes den snittede kål samt gulerødder og selleri, skåret i terninger. Kødet lægges igen i vand og krydderier hældes over og det koges til alt er mørt, ca. 1½ time. Suppen smages til og serveres med brød eller kartofler samt sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 21011 gange,
og udskrevet 284 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
nem og go