Brunkålssuppe
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Få evt. slagteren til at fjerne sværen. Kødet skæres i terninger og brunes i sit eget fedt i en stor gryde, hvorefter det tages op og sukker kommes i fedtet. Heri brunes den snittede kål samt gulerødder og selleri, skåret i terninger. Kødet lægges igen i vand og krydderier hældes over og det koges til alt er mørt, ca. 1½ time. Suppen smages til og serveres med brød eller kartofler samt sennep.
|
|
Opskriften er vist 21011 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer kokken - 2005-01-01 01:01:01 nem og go |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne