Marcipanstænger

Marcipanstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 35 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
50 g.sukker
200 g.smør
 
 Fyld:
75 g.marcipan
20 g.smør
1-2 spsk.pasteuriserede æg
2-3 spsk.flormelis
 
 Pynt:
50 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Bland mel og sukker. Hak smørret heri, findel det og ælt dejen sammen. Læg den evt. køligt ½ time.

Bland marcipan, smør, æg og flormelis. Rul dejen i stænger som til finskbrød og skær den i ca. 5 cm. lange stykker. Skær en ridse på langs i hvert dejstykke. Kom marcipanfyldet heri og klem kagerne sammen.

Bag kagerne lige under midten i ovnen ved 200° 10-12 min. Lad kagerne svale på en bagerist. Smelt chokoladen. Dyp hver ende af kagerne i chokoladen. Lad chokoladen tørre, før kagerne kommes på dåse.





karakterer:
Opskriften er vist 14535 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu