Marcipanstænger
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og sukker. Hak smørret heri, findel det og ælt dejen sammen. Læg den evt. køligt ½ time.
Bland marcipan, smør, æg og flormelis. Rul dejen i stænger som til finskbrød og skær den i ca. 5 cm. lange stykker. Skær en ridse på langs i hvert dejstykke. Kom marcipanfyldet heri og klem kagerne sammen. Bag kagerne lige under midten i ovnen ved 200° 10-12 min. Lad kagerne svale på en bagerist. Smelt chokoladen. Dyp hver ende af kagerne i chokoladen. Lad chokoladen tørre, før kagerne kommes på dåse. |
|
Opskriften er vist 14535 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne