Høstsild i krydderlage

Høstsild i krydderlage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 Nyfangede sild
 Gul sennep
 
 Krydderlage:
2 dl.Eddike
2 tsk.Salt
2 Laurbærblade
12 Peberkorn
1 bdt.Dild
2 Skivede små rødløg
6 Hele allehånde
2 spsk.Sukker
 
Opskrift:
Silde renses og fileteres lad skindet blive på. De skal så drysses med lidt salt og trække i ca. 15 min. hvorefter de tørres godt af. Fyld ½ tsk. gul sennep og et ½ knust laurbærblad i hver sild. Lagen koges i 8-10 min og dilden tages op. Læg sildene i et ovnfast fad og overhæld den varme lage. Dækkes med folie og sættes i ovnen ved 110g i 10-15 min. til sildene er hvide og faste. Afkøles inden serveringen og pyntes med løgringe og frisk dild.





karakterer:
Opskriften er vist 14459 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu