Pastilla med kylling eller duekød
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Marokko Indsendt : |
|
|
Svits kød, finthakket løg, ingefær, safran, kanel, salt og peber o olivenolie i en gryde i ca. 2 minutter.
Tilsæt lidt vand, læg låg på gryden og steg ved svag varme ca. 15 minutter til kødet er mørt.
Tag kødet op og lad det køle af.
Skum eventuelt fedt af stegeskyen. Kom kanel, hakket persille og hakket koriander i stegeskyen og kog det ind til halvdelen. Skru ned til svag varme, rør ægget i og tag gryden af varmen. Sæt ovnen på 200 grader C. Skær filodej pladerne i ca. 25x25 cm. store stykker Pensl tærteformen med olie, læg derefter de oliepenslede filodej plader i bunden af tærteformen. Drys hakkede mandler og kanel på filodejen. Fordel kødet og æggeblanding i tærteformen, fold filodejen ind over og pensl med olie. Bag tærten i ca. 30 minutter, til den er gylden. Afkøl tærten, til den er lun, pynt den med flormelis inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 18658 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne