Pastilla med kylling eller duekød

Pastilla med kylling eller duekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.kyllingefilet eller duekød (duekød til original pastilla)
0.5 lille finthakket løg
1 knsp.Ingefær
1 knsp.Stødt safran
1 knsp.Kanel
 salt
 peber
0.5 spsk.olivenolie
0.5 tsk.kanel
1 dl.hakket persille
0.75 dl.hakket koriander
1 æg
3 plader filodej
 olie
25 g.finthakkede mandler
1 spsk.flormelis
 
 Pynt:
 flormelis
 
1 tærteform på ca. 12 cm. i diameter
 
Opskrift:
Svits kød, finthakket løg, ingefær, safran, kanel, salt og peber o olivenolie i en gryde i ca. 2 minutter. Tilsæt lidt vand, læg låg på gryden og steg ved svag varme ca. 15 minutter til kødet er mørt. Tag kødet op og lad det køle af.

Skum eventuelt fedt af stegeskyen. Kom kanel, hakket persille og hakket koriander i stegeskyen og kog det ind til halvdelen. Skru ned til svag varme, rør ægget i og tag gryden af varmen.

Sæt ovnen på 200 grader C. Skær filodej pladerne i ca. 25x25 cm. store stykker Pensl tærteformen med olie, læg derefter de oliepenslede filodej plader i bunden af tærteformen. Drys hakkede mandler og kanel på filodejen. Fordel kødet og æggeblanding i tærteformen, fold filodejen ind over og pensl med olie.

Bag tærten i ca. 30 minutter, til den er gylden.

Afkøl tærten, til den er lun, pynt den med flormelis inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 18657 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu