Nuoc Mam Cham (fishsauce)
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : |
|
|
Kog vand eller kokossaft med eddike og sukker og køl af. Bland chili, hvidløg og limesaft og pisk det i kokosblandingen. Rør fiskesaucen i.
|
|
Opskriften er vist 23225 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer QuyenQuyen - 2013-02-01 09:27:30 Er I søde ikke og komme kokos saft i nuoc mam. Det gær man ikke i et autentisk vietnamesisk nuoc mam. Man kan bruge almindelig eddike. Ellers ser resten fornuftig ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne