Nougatkrokant
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : |
|
|
Hak nøderne groft. Smelt sukker langsomt på en tykbundet pande uden at røre til sukkeret bliver til karamel. Hæld nødder i. Hæld straks massen på bagepapir til afkøling. Lad det helt afkøle, bræk den i mindre stykker og knus den enten i foodprocesser eller med en stor køkknkniv.
|
|
Opskriften er vist 12440 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne