Nougatparfait
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanille til en æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummen i æggemassen, og hæld den i en bageform.
Smelt nougaten og rør den i cremen, inden den fryses ind. Dæk formen med alufolie, og frys den i ca. 3 - 4 timer. Rør i cremen ca. hver halve time, mens den fryser ind. |
|
Opskriften er vist 41739 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-18 08:47:56 Min tante har inspireret mig til at servere desserten med varm brombærsauce, lavet af friske eller frosne hindbær og flormelis. Det er yderst delikat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne