Marcipanlagkage med ananas
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : |
|
|
Bunde:
Del æggene og pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt æggeblommer og sukker under konstant piskning. Bland de to slags mel og bagepulver og bland det forsigtigt med æggemassen. Kom dejen i en velsmurt, raspet eller melet springform og bag kagen 30-40 min ved 175 grader. Prøv med en strikkepind, om kagen er færdig - hænger der ingen dej ved, er den færdigbagt. Lad kagen afkøle. Fyld og sammenlægning: Pisk fløden til skum og tilsæt kakaomælkspulver. Del den kolde kagebund i 3 bunde. Hæld saften fra ananas, læg halvdelen af ananasstykkerne eller- mosen og 1/3 af chokoladeflødeskummet på. Læg den sidste bund over og smør resten af chokoladeflødeskummet ud over kagen. Pynt: Ælt marcipanen med flormelis. Rul marcipanen ud og skær et rundt låg, som svarer til lagkagens diameter, samt et langt bånd til lagkagens sider. Læg marcipanen på kagen. Farv marcipanrester med rød og grøn frugtfarve. Form den røde del til roser, lav blade af den grønne del. Smelt chokoladen og overtræk hele kagen. Læg marcipanpynten på, inden chokoladen er størknet. |
|
Opskriften er vist 16852 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Nina M - 2012-01-13 17:38:52 Når du fordeler chokoladeflødeskummet ud over kagen, virker det som klister, der holder marcipanen på plads på lagkagen. Laget behøver dog ikke være så tykt. selli - 2007-07-14 22:44:35 der står at man skal smøre det sidste chokoladeflødeskum udover kagen efter den sidste bund.. vil det sige at skummet ligesom er toppen på kagen, hvor efter der kommer marcipan på?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne