Marinerede valnødder 02
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt af : Brian Indsendt : Red : |
|
|
Cognac koges op med honning ca. 5 minutter.
Imens overhældes valnødderne med kogende vand trækker 5 minutter.
Vandet hældes fra valnødderne og disse koges ca. 8-10 minutter i cognac og honning.
Hvis man har lyst kan der tilsættes et drys kanel.
Tips: Velegnet til ost og en god portvin. |
|
Opskriften er vist 28958 gange,
og udskrevet 1024 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Inge 20-12-2015 - 2015-12-20 07:44:53 200 g Valnødder - 2 dl Cognac - 2 dl honning Baymann - 2014-12-12 16:20:59 Mangler hvor meget, der skal bruges af ingredienserrn venlig hilsen F. Bay-Jensen anonym - 2011-10-17 09:51:54 hvad er forholdene? kan ikke rigtig brige den uden... anonym - 2005-01-01 01:01:01 der mangler mål på opskriften anonym - 2005-01-01 01:01:01 manglende mængdeangivelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne