Hvid gløgg 03
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienserne kommes op i gryden, og lunes langsomt op, står og trækker så lang tid som muligt. Gerne natten over.
Si gløggen gennem et kaffefilter, og varm den langsomt op, gløggen må IKKE koge, snapsen hældes i og der serveres |
|
Opskriften er vist 39485 gange,
og udskrevet 896 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-16 15:20:05 prøv evt med absinth da det er yderst fremragende i denne udsøgte drik! tro mig det bliver ikke bedre! :) God jul! Charlotte - 2007-12-12 20:56:45 Krydderierne bør koges op i vand, og trække et døgn... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne