Vild risalamanda
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog i en tykbundet gryde. Grødris og vilde ris drysses i og koges i ca. 2 min. Vaniljestang og mælk tilsættes. Bringes atter i kog under omrøring. Grøden småsimrer under låg ved svag varme i ca. 50 min.
Låget tages af, og grøden koges videre i ca. 10 min under hyppig omrøring. Grøden afkøles og vaniljestangen fjernes. Sukker og mandler røres i. Fløden piskes til skum og vendes i. Desserten stilles i køleskab. Serveres med appelsin-sirup med vanilje & chili. Tips: Alle ingredienser kommes i en gryde og koges ved svag varme i ca. 20 min. Vaniljestangen fjernes. Siruppen hældes på glas og stilles til afkøling. Siruppen kan opbevares i køleskab i ca. 14 dage. |
|
Opskriften er vist 20153 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne