Risalamende

Risalamende, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 1 portion risengrød kogt af:
1 l.sødmælk
125 g.grødris
 
1 vanillestang
75 g.smuttede hakkede mandler
2.5 dl.piskefløde
 Sukker efter smag
 
Opskrift:
Flæk vanillestangen. Kog ris, mælk og vanille ved svag varme under låg ca. 45 min. Rør i grøden nu og da. Tag vanillestangen op, afkøl grøden. Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten. Rør mandlerne i den kolde grød. Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.

Server med varm kirsbærsauce til.





karakterer:
Opskriften er vist 21984 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-21 13:06:52
1 portion - hvor mange poersoner er det??????