Risalamende
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Flæk vanillestangen. Kog ris, mælk og vanille ved svag varme under låg ca.
45 min. Rør i grøden nu og da. Tag vanillestangen op, afkøl grøden.
Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten. Rør mandlerne i den kolde grød. Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.
Server med varm kirsbærsauce til. |
|
Opskriften er vist 21908 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2015-11-21 13:06:52 1 portion - hvor mange poersoner er det?????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne