Marcipanlagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Ikke fryseregnet Indsendt : Red : |
|
|
Bunde:
Del æggene og pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt æggeblommer og sukker under konstant piskning. Bland de to slags mel og bagepulver og bland det forsigtigt med æggemassen. Kom dejen i en velsmurt, raspet eller melet springform og bag kagen 30- 40 minutter ved 175 grader. Prøv med en strikkepind, om kagen er færdig hænger der ingen dej ved, er den bagt færdig. Lad kagen afkøle. Fyld og sammenlægning: Pisk fløden til skum og tilsæt kakaomælkspulver. del den kolde kagebund i 3 bunde. Hæld saften fra ananas, læg halvdelen af ananasstykkerne eller mosen og en tredjedel af chokoladeflødeskummet på den første bund. Læg næste bund over, kom resten af ananas og en tredjedel af chokoladeflødeskummet på. Læg den sidste bund over og smør resten af chokoladeflødeskummet ud over kagen. Pynt: Ælt marcipanen med flormelis. Rul marcipanen ud og skær et rundt låg, som svarer til lagkagens diameter, samt et langt bånd til lagkagens sider. Læg marcipanen på kagen. Farv marcipanrester med rød og grøn frugtfarve. Form den røde del til roser, lav blade af den grønne del. Smelt chokoladen og overtræk hele kagen. Læg marcipanpynten på, inden chokoladen er størknet. |
|
Opskriften er vist 36232 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer mia - 2005-01-01 01:01:01 rigtig dejlig og nem kage... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne